Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

30/5/09

H APIVITA συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά, στον καθαρισμό των ακτών της Αττικής


Δυναμικά έδωσε το παρών, για 4η συνεχή χρονιά, η εταιρία φυσικών καλλυντικών APIVITA στον καθαρισμό της ακτής του Ωρωπού που διοργανώθηκε από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και την Ελευθεροτυπία την Κυριακή 10 Μαϊου. Στον καθαρισμό συμμετείχαν 60 εργαζόμενοι αλλά και φίλοι της APIVITA που με τη συμμετοχή τους στηρίζουν έμπρακτα τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρίας για σεβασμό και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Η δράση έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισμών των ακτών, του βυθού και άλλων φυσικών περιοχών με συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, Δήμων, περιβαλλοντικών και κοινωνικών φορέων, εργαζομένων, επιχειρήσεων και εθελοντών κάθε ηλικίας.

Εκτός από την παραπάνω δράση, η APIVITA είναι σταθερά προσανατολισμένη σε ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με προεξέχουσα εκείνη της δημιουργίας του Κήπου του Ιπποκράτη στην Κω, αλλά και της αναστήλωσης του φαρμακείου του Αγίου Όρους, καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος για φαρμακοποιούς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου αποτελεί αποκλειστικό χορηγό.

Η APIVITA εμπνευσμένη από την κοινωνία της μέλισσας, την πλούσια βιοποικιλότητα της ελληνικής χλωρίδας και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη στην υγεία και την ομορφιά, δημιουργεί φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα προϊόντα της πλούσια σε υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα, εκχυλίσματα από βιολογικές καλλιέργειες και αγνά αιθέρια έλαια, είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: