Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

9/7/07

Ενημέρωση για το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ, την Autonomia EXPO 2008 και το http://www.disabled.gr

Ποιοι είμαστε: Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι μη κερδοσκοπική υποστηρικτική εταιρία και όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν σε ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες. Μπορείτε να διαβάσετε για το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και για τα υποστηρικτικά του προγράμματα στην διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2480

Περιοδικό ΑΤ: Σε ό,τι αφορά στο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ χρειάζεται να σας πούμε πως είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και σε ύλη περιοδικό που απευθύνεται στους ανθρώπους με αναπηρίες και η συνδρομή είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες για το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να διαβάσετε στην διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 ενώ μπορείτε να έχετε το περιοδικό στο σπίτι σας εάν μας στείλετε τα στοιχεία σας.

Συνδρομές ΑΤ: Περισσότερες πληροφορίες για τις συνδρομές στο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2483 και εάν γνωρίζετε ανθρώπους που ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας να μας στείλετε τα ονόματα, επίθετα, τηλέφωνα (σταθερά και κινητά) για να τους στέλνουμε το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ δωρεάν στο σπίτι τους. Είναι σημαντικό να πηγαίνει το περιοδικό παντού όπου υπάρχουν άνθρωποι με αναπηρίες ή επαγγελματίες στην αποκατάσταση, στην ειδική αγωγή, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ανεξάρτητη διαβίωση επειδή είναι το μόνο μέσο που μαζί με το http://www.disabled.gr/ ενημερώνει για όλα αυτά που αφορούν τους ΑμεΑ και το περιβάλλον τους.

Autonomia EXPO: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2007 συγκεντρώθηκαν κάτω από την ίδια στέγη περισσότεροι από 4500 άνθρωποι με πολύ σοβαρές αναπηρίες. Τρεις ολόκληρες ημέρες, 36 ώρες, χιλιάδες άνθρωποι με αναπηρίες, 80 εκθέτες, χιλιάδες προϊόντα για την ανεξάρτητη διαβίωση γέμισαν 4500 τ.μ. στο στάδιο ειρήνης και φιλίας.

Φωτογραφίες: Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την Autonomia EXPO 2007 στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?p=126 για να διαπιστώσετε πώς η Autonomia EXPO δεν είναι απλώς μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική εκπαίδευση, την υγεία, την τεχνολογία, την αισθητική και τον πολιτισμό αλλά είναι μια έκθεση αυτής κάθε αυτής της αναπηρίας, μιας αναπηρίας που τολμά και διεκδικεί τη θέση της εμπειρίας και της διαφοράς συνθηκών και όρων ζωής.

Autonomia EXPO 2008: Η Autonomia EXPO θα ξαναγίνει στις 16, 17 και 18 Μαΐου 2008 πάλι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αυτή τη φορά πιο εντυπωσιακή, με ένα ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO 2008 μπορείτε να έχετε πάντα από το http://www.autonomiaexpo.org/ που ενημερώνεται πολύ τακτικά.

Newsletter ΤΩΡΑ: Εάν θέλετε να ενημερώνεστε πάντα μπορείτε να γίνετε συνδρομητής / συνδρομήτρια στο newsletter που αποστέλλεται μία ή περισσότερες φορές την εβδομάδα και περιλαμβάνει όλες τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που αφορούν τους ΑμεΑ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Καταχωριστε το e-mail σας στην ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2488 για να γίνει εγγραφή αυτόματα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε και διαγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: