Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

27/6/09

Σημαντική διάκριση για το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου BeSafe iZi Kid με σύστημα ISOfix, σε ευρωπαϊκό crash test


Αθήνα, 22 Ιουνίου 2009 – Ασφάλεια & προστασία για το νέο μέλος της οικογένειας υπόσχονται τα καθίσματα αυτοκινήτου της νορβηγικής εταιρείας Besafe, τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρεία Mobo. Τρανή απόδειξη των λεγόμενων και των υποσχέσεων της Besafe, αποτέλεσε η πρώτη θέση που κατέκτησε το παιδικό κάθισμα BeSafe iZi Kid με σύστημα ISOfix, στο πιο αυστηρό crash test που διεξάγεται σήμερα στην Ευρώπη σε παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Το τεστ πραγματοποιήθηκε από τη Γερμανική Ένωση Καταναλωτών (Stiftung Warentest) σε συνεργασία με το μεγαλύτερο club αυτοκινήτων σε Γερμανία και Ευρώπη, το ADAC.

Το BeSafe iZi Kid με σύστημα ISOfix αναδείχθηκε ως το καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου για παιδιά ηλικίας 0-4 ετών. Το σκορ που σημείωσε ήταν 1,9 GOOD και αποτελεί το καλύτερο σκορ που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα, στην κατηγορία παιδικών καθισμάτων 0+/1 (από 0 έως 18 κιλά). Οι διοργανωτές των test, αγοράζουν μόνοι τους τα προϊόντα που επιλέγουν να συμμετέχουν στα crash test, χωρίς να έχουν ενημερώσει καμία εταιρεία γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων (http://hts.no.spock.kontrollpanelen.se/en/news/view_news.php?id=165).

Τα προϊόντα της BeSafe αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από τη Mobo και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα βρεφικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες Πληροφορίες για το Συντάκτη
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το Web site της Mobo: http://www.mobo.gr/

Σχετικά με τη Mobo
Η εταιρία Mobo είναι μια δυναμική και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία βρεφικών και παιδικών ειδών, καθώς και ειδών για την έγκυο μητέρα. Βασικός σκοπός της Mobo είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε προσιτές τιμές στον Έλληνα γονέα. Οι επιλογές της Mobo βασίζονται στην ασφάλεια, την ποιότητα, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα και περιλαμβάνουν κορυφαίες στο είδος τους εταιρείες, με παγκοσμίως αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα όπως οι Paidi, BabyBjörn, Lässig, BeSafe, TFK, Mebby, Bübchen, Theraline, Babybay, Sterntaler, C.Kreul, Pustefix, Ostheimer, Reer, Babybanz και Baby Art.

Δεν υπάρχουν σχόλια: