Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

15/11/07

Η FREZYDERM στηρίζει τα παιδικά χωριά SOS

Η FREZYDERM, από τις 23 Οκτωβρίου αποτελεί αρωγό των Παιδικών Χωριών SOS. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, με την πώληση κάθε προϊόντος της σειράς FREZYDERM Babyline και AC-NORM, η FREZYDERM θα προσφέρει 0,20€ στα Παιδικά Χωριά SOS. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα καλύψουν τις ανάγκες εξοπλισμού των σπιτιών του υπό ανέγερση Παιδικού Χωριού στη Θράκη.

Η σύμπραξη εντάσσεται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη της FREZYDERM και αποτελεί την αφετηρία για ένα πρόγραμμα ενεργειών που στοχεύουν στην ενίσχυση ιδρυμάτων και οργανισμών.

Η σειρά FREZYDERM AC-NORM είναι ειδικά σχεδιασμένη κατά της ακμής και λιπαρότητας του δέρματος και περιλαμβάνει τα προϊόντα Spot Care Gel, Tinted Cream, Active Foam Plus, SeboControl Cream, Normalizing Lotion, Hydra Screen, Aquatic Gel και Lip Balm. Η σειρά FREZYDERM Babyline περιλαμβάνει τα προϊόντα Baby Cream, Baby Liquid Talc, Baby Oil, Baby Hydra Milk, Baby Shampoo, Baby Bath, Baby Foam, Baby Chamomile Bath, Baby A.B.C.C. τα οποία περιέχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές πρώτες ύλες, είναι δερματολογικά ελεγμένα και σέβονται τη φυσιολογία της βρεφικής επιδερμίδας.

Τα προϊόντα FREZYDERM διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Σχετικά με τη FREZYDERM:
Η FREZYDERM δημιουργήθηκε το 1986 με σκοπό το σχεδιασμό την παραγωγή και εμπορία δερματολογικών προϊόντων. Το 2001 δημιούργησε μια σύγχρονη και άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής εξειδικευμένων δερμοκαλλυντικών προϊόντων, η οποία εκτείνεται σε 1500 m2, και διαθέτει ερευνητικά εργαστήρια σύμφωνα με τα σύγχρονα standards και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απέκτησε έτσι τη δυνατότητα να παρασκευάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές, τόσο τα προϊόντα που διακινούνται στην αγορά με την επωνυμία FREZYDERM, όσο και προϊόντα για λογαριασμό τρίτων. Πέραν της ελληνικής αγοράς, τα προϊόντα FREZYDERM έχουν επιτυχώς διεισδύσει σε διεθνείς αγορές στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Τα προϊόντα της FREZYDERM περιλαμβάνουν τις εξής σειρές: Skinline, Anti-ageing line, babyline, Sunline, Hairline, Feminine Essentials, Εντομοαπώθηση, Ac-Norm, Βάσεις για Γαληνικά Σκευάσματα. Γνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, η FREZYDERM βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών ενώ παράλληλα διατηρεί πολιτική σεβασμού και ειλικρίνειας απέναντι στον καταναλωτή.

Ελένη Μιχαλά
The PR Team
Τηλ.: 210-6106767
Fax: 210-6106717
emihala@theprteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: