Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

10/9/09

Η Energizer υποστηρίζει τον αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού!

Αθήνα, 01 Σεπτεμβρίου 2009 – Δύο νέες πρωτοβουλίες αναπτύσσει η Energizer, η No. 1 εταιρεία μπαταριών στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Αρχικά, η εταιρεία θα είναι αργυρός χορηγός του «Greece Race for the Cure®», του 1ου αγώνα δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο η εταιρεία θα θέσει σε κυκλοφορία προϊόντα Energizer σε ειδικές συσκευασίες με τη ροζ κορδέλα-σύμβολο της μάχης ενάντια στην ασθένεια, έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η Χριστίνα Μπάκα, Marketing Manager της Energizer Hellas είπε: «Κάθε χρόνο στην Ελλάδα διαγιγνώσκονται 4500 νέα περιστατικά ενώ πάνω από 1,3 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναμένεται να διαγνωσθούν. Η ασθένεια αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Σε μια τέτοια πραγματικότητα η Energizer δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη». Επιπλέον, προσέθεσε ότι: «Κάθε χρονιά που περνάει μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα οποία αναπτύσσουμε, προσπαθούμε να δίνουμε συνέχεια και συνέπεια στις κινήσεις μας για το κοινωνικό σύνολο, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Με την ενέργεια στο ράφι, δίνουμε μια διάρκεια σε αυτή την προσπάθεια μας να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό αλλά και να στηρίξουμε τον Αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού».

Ο αγώνας Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, στις 10.00π.μ., στο Ζάππειο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®. Η στήριξη στον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού μέσα από το προϊόν στο ράφι, αποτελεί ενέργεια που θα γίνει ταυτόχρονα εκτός από την Energizer Ελλάδος, στις ΗΠΑ, την Ουγγαρία, την Αγγλία & την Αυστρία. Οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν τα συγκεκριμένα προϊόντα από 01/09 έως και 31/10 σε όλα τα Super Market και καταστήματα ηλεκτρικών ειδών που βρίσκονται ήδη τα προϊόντα Energizer.

Σχετικά με την Energizer:

Η Energizer είναι η Νο. 1 εταιρία μπαταριών στην Ελλάδα, με μερίδιο που ξεπερνά το 50% της αγοράς. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων και αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που παράγει μπαταρίες ΑΑ & ΑΑΑ λιθίου, οι οποίες έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια στον κόσμο. Σήμερα η Energizer κατασκευάζει 1 στους 3 φακούς παγκοσμίως και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις επώνυμων επαναφορτιζόμενων μπαταριών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Άλμα Ζωής και τον αγώνα Greece Race for the Cure®, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.almazois.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Mαρία Δημοπούλου

The PR Team

Τηλ. 210 610 67 67

Fax. 210610 67 17

Κιν: + 6936 504 385

Email. mdimopoulou@theprteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: