Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

16/5/08

Διοργάνωση 2ου Συνεδρίου Κρήτης “MANAGEMENT ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ” - 6 & 7 Ιουνίου 2008

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση 2ου Συνεδρίου Κρήτης “MANAGEMENT ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ” - 6 & 7 Ιουνίου 2008 - Χανιά Κρήτη

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης σε συνεργασία με το Περιοδικό της Ποιότητα Eco-Q, διοργανώνουν στα ΧΑΝΙΑ, το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Κρήτης με θέμα: “MANAGEMENT ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Ιουνίου 2008, στο Αμφιθέατρο της Γ. Κ. Γαβριλάκη - IASIS HOSPITAL (Μ. Μπότσαρη 76-78, Χανιά).

Σας κοινοποιούμε πληροφορίες συμμετοχής του συνεδρίου και καλούμε τις Διοικητικές Υγειονομικές Περιφέρειες, τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και τις Επιχειρήσεις στο χώρο της υγείας να δηλώσουν συμμετοχή στο Συνέδριο.

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική. Τόμος με τις Εισηγήσεις του Συνεδρίου θα διανεμηθεί σε κάθε Σύνεδρο καθώς και Βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχή, επικοινωνήσατε με την Οργανωτική Επιτροπή (Κα Βίκυ Παπανικολάου, Τηλ: 210 6026454 ).

Πληροφορίες για την μετακίνηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ταξιδιωτικό γραφείο TRAVELCOM, στο τηλέφωνο: 210 6828070.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,
Ευάγγελος Αγάλου
Εκδότης – Δ/ντής Eco-Q

Καθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης
Δ/ντής Εργαστηρίου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης,
Πολυτεχνείο Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: