Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

16/12/09

Μηλόξυδο με βρομελίνη - Συνδυασμός αδυνατίσματος

Το μηλόξυδο θεωρείται από πολύ παλιά, μια θαυματουργή ουσία για την κάθαρση του σώματος και την απώλεια του περιττού βάρους. Οι λιποδιαλυτικές ιδιότητες του ξυδιού αποτελούν τον πιο φυσικό τρόπο εξάλειψης του λίπους.

Ταυτόχρονα, ερευνητές ανακάλυψαν ένα ένζυμο το οποίο καίει 900 (εννιακόσιες φορές) το βάρος του σε λίπος. Το ένζυμο αυτό ονομάζεται βρομελίνη και περιέχεται σε ορισμένα εξωτικά φρούτα, προ πάντων στον ανανά. Αφού βρέθηκε τρόπος να απομονωθεί αυτό το ένζυμο, συγκεντρώνεται με μια μέθοδο απόσταξης και περιέχεται μαζί με μηλόξιδο, στην «νέα θεραπεία Bromeline».

Το BIONATUREL είναι ο ιδανικός συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών, που βοηθά στην πέψη και διασφαλίζει την καλή λειτουργία του μεταβολισμού. Εκτός αυτού, περιέχει και ανόργανα στοιχεία που είναι απαραίτητα για καλή υγεία. Χρησιμοποιώντας το χάνετε βάρος χωρίς να αισθάνεστε αδυναμία. Υπολογίζεται ότι μπορείτε να χάσετε τουλάχιστον 4 έως 6 κιλά μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες της λήψης του.

Με την ουσία Bromeline (βρομελίνη), στη διαλυμένη και την αποσταγμένη της μορφή, χάνουν βάρος ακόμη και άτομα, τα οποία μέχρι τώρα προσπαθούσαν μάταια να χάσουν βάρος. Ακόμη και άτομα, τα οποία σκέπτονται, ότι η παχυσαρκία είναι κληρονομική, μπορούν μ’ αυτό τον τρόπο να χάσουν βάρος. Κι αυτό γιατί:

1. Η ουσία Bromeline απορροφάται από το δέρμα και μεταφέρεται σε ολόκληρο το σώμα.

2. Επιτίθεται σε κάθε μόριο περιττού λίπους. Μ’ αυτό τον τρόπο οι βαθιές εναποθέσεις λίπους καταστρέφονται και αποβάλλονται κατά τρόπο απόλυτα φυσικό. Έτσι γλουτοί, κοιλιά και περιφέρεια αδυνατίζουν ομοιόμορφα.

3. Οι εναποθέσεις λίπους αποβάλλονται από το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: