Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

5/3/09

“ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ” – 13 Μαρτίου 2009

Το Περιοδικό της Ποιότητα Eco-Q σας ενημερώνει ότι διοργανώνει στην ΑΘΗΝΑ την Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ & ΛΑΘΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ” την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114, 115 27 Αθήνα).

Για το συνέδριο σας έχει σταλεί και ανακοίνωση/ ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σε πρόπτωση που επιθυμείτε να σας σταλεί και το έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας (κα Β. Παπανικολάου, τηλ: 210 6022470) για να σας το στείλουμε με fax.

Με την παρούσα επιστολή σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση του συνεδρίου και καλούμε τις Διοικητικές Υγειονομικές Περιφέρειες, τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και τις επιχειρήσεις στο χώρο της υγείας να δηλώσουν συμμετοχή στο Συνέδριο.

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική. Τόμος με τις Εισηγήσεις του Συνεδρίου θα διανεμηθεί σε κάθε Σύνεδρο καθώς και Βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχή, επικοινωνήσατε με την Οργανωτική Επιτροπή (Κα Βίκυ Παπανικολάου, Τηλ: 210 6022470 & 210 6026454).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ευάγγελος Αγάλου

Πρόεδρος – Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: